torsdag 15 maj 2014

MONSOON & MIGRAINE





Siang!

Hjälpes, vad det har regnat idag och det är nog lågtrycket som gett mig migrän. Trodde monsunen skulle vara över vid detta laget!

Men jag har ett par pics från igår som jag ju kan visa, från vår nya matsal. Här ovan syns öppningen till trapphuset som leder till övervåningen. Jag tycker det är jättefint med gallerverket överst i öppningen och det skapar fantastiska skuggor på väggen bakom och golvet om kvällarna när lamporna är tända. Det blir helt magiskt!

Dörren under trappan, till vänster i bilden nedan, leder till en liten gästtoalett som är halvt inklädd i carraramarmor :) Och då menar jag bokstavligen: golvet och halva väggarna är täckta av stora, fantastiskt vackra, block av marmor. 






Och så lite detaljbilder av de nya möblerna: bordet och karmstolarna. 

Här har vi en ledig dag idag och vi har skrotat runt i pyjamas halva dagen. Just nu är min hubby och Al iväg för att hämta hennes nya glasögon, som hon är supersnygg i. Egentligen önskade hon sig dem i födelsedagspresent, men det går nog inte att vänta… :)

Nu tänkte jag försöka läsa vidare i boken jag håller på med… Inte så lätt när migränen säger stopp, men det börjar lätta nu tror jag.

Hoppas ni har en fin dag allesamman!

Kram,


♥L



2 kommentarer: