onsdag 27 november 2013

AN ORCHARD ROAD CHRISTMAS




Siang!

Min hjärtspecialist håller till precis bredvid Orchard Road och efter morgonens undersökningar stack vi ut på stan, jag och min hubby.

Jag tog lite bilder, tänkte det kunde vara kul för er att hänga med ;)

Först köpte vi en baguette på vårt favoritställe, eftersom jag knappt hunnit äta frukost i morse.

Sedan kollade vi in alla juldekorationer, det är alltid så vackert på Orchard Road!







Huset bakom dubbeldäckaren är Ngee Ann City och dit ville jag ju för att få lite julstämning. 

Kolla in prismorna som hänger i träden!

I år har de ändrat juldekorationerna Singapore, det brukar vara rött, guld och grönt. Men i år har de bytt till blått och silver eftersom det blev för mycket problem i trafiken när folk helt plötsligt såg rött eller grönt lysa!

Det är helt otroligt fint på kvällarna när det lyser i träden över Orchard Road.







Vi kom ut med lite påsar, rooligt! Min hubby är alltid packåsna :)

Vi hittade fina saker jag är jätteglad över, att ta med hem till Jakarta.




I morgon ska jag tillbaka till min hjärtläkare. Kanske blir mer shopping efteråt ;)


♥L




2 kommentarer:

  1. Så fantastiskt vackert och annorlunda än hemlandet. Har drömt om att åka till Singapore länge och tar gärna mot tips på vad vi bara måste se och uppleva.
    Eva

    SvaraRadera
  2. Mina "måsten" i Singapore är nya "Garden by the Bay" - en helt fantastisk trädgård som inte går att beskriva, måste upplevas! Och så måste man åka Cable Car mellan Sentosa Island och fastlandet - vilken utsikt! Universal studios på Sentosa Island är kul och på Sentosa finns också massor av restauranger och shopping och aktiviteter, ni kan tex hoppa fallskärm i en simulator - supeskoj, riktig äkta känsla! Ni får inte heller missa Orchard Road såklart med all shopping. Och jag höll på att glömma Nattsafarin - Wow, det var riktigt roligt och intressant. Sen så finns det såklart massor mer att göra och se: Det kända hotellet vid Marina Bay Sands t ex, och de fina boardwalksen vid havet. Singapore är ett av mina absoluta favoritställen i världen, helt underbart! Ja, det var några av mina tips… Kram, kram.

    SvaraRadera