måndag 23 december 2013

AMARYLLIS




Det är så mysigt att ha Bestis & Festis och Ullis här, vi bara myser hela tiden. Fast de bara varit här en dag har vi hunnit med massor: vi har shoppat och varit på Dharmawangsa Hotel och tagit en promenad i området, och shoppat ännu mera och badat i poolen och ätit Nasi Goreng och Mie Goreng och Satay Ayam som vår fantastiska hushållerska lagat. Nu pustar vi ut i soffan bredvid julgranen och lyssnar på favorit-julmusik via youtube kopplat till teven.

Jag passar på att kika in här och visa ett par bilder på Amaryllis-buketten i vardagsrummet. Doftljuset som skimrar i guld hittade jag i Singapore på Marcs & Spencer och det var jag ju bara tvungen att köpa när det stod på att det doftar frankincense and myrrh! Mmmm, det tillsammans med doftljuset från Yankee Candle som doftar julgran, och så julmusiken och julgranen som tindrar och lugnet som sänker sig efter en hektisk dag, gör att julstämningen är på topp! 

Nu är vi redo för julafton. Särskilt Mal som vill gå och lägga sig hela tiden, fast vi säger neeej, det är för tidigt, du kommer aaaldrig kunna somna :)




Önskar er en fin kväll så här dan före dopparedan!


♥L



1 kommentar: