torsdag 16 januari 2014

SINGAPORE CHANGI AIRPORT




Skönt att vara hemma i Jakarta igen! Det tog lååång tid igår kväll att köra hem på översvämmade bakgator där det långsamt gick att ta sig fram, men vi kom hem till slut efter många timmar.

Efter att ha odysseat sedan i december (med två dagars mellanlandning i Jakarta), var det kanonmysigt att kliva in genom vår egna dörr igen och pusta ut.

Men jag måste visa ett par bilder från Singapore Changi Airport, ja det stämmer, bilderna är inte från en botanisk trädgård...





Här sitter jag och vår trötta lilla Mal: skönt att vila lite grann bland orkidéerna.




En bild i farten, medan vi är på väg mot boardingen, min hubby som bär Mals ryggsäck, och där framme Mal som skyndar på oss. 

Jag skulle vilja ha tagit mer bilder från denna fantastiska flygplats, den vackraste, fräschaste, lugnaste av alla vi varit på. Det är inte konstigt att Changi flera år vunnit priser som den bästa flygplatsen i världen och vi kan bara hålla med.

De har till och med en fjärils-trädgård och en pool i Terminal 1, där man kan simma om man har lång väntan mellan flighter.

Och massor av fina butiker, så man åker gärna dit tidigare än vad man behöver bara för att ha extra tid att strosa omkring och kanske shoppa någonting.

Vi har även en favorit-restaurang på Changi som vi brukar äta på, O'Leary's Sports Bar and Grill där maten är supergod och vi får nostalgi tillbaka till USA :)

Ngomong-ngomong, nu är vi tillbaka i vårt Jakarta, skolan börjar på måndag, vi har en flytt att förbereda och fler gäster som kommer på besök de närmaste månaderna, full rulle som vanligt!


♥L




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar